x
Thesportsnewz
Uncategorized

Chinese staatsmedia: tennisster Peng ‘uit vrije wil thuis’ en snel weer in openbaar

Chinese staatsmedia: tennisster Peng ‘uit vrije wil thuis’ en snel weer in openbaar
  • PublishedNovember 25, 2021

“De afgelopen dagen is ze op vrijwillige basis thuisgebleven en wilde ze niet worden gestoord. Ze zal snel weer in het openbaar verschijnen om deel te nemen aan enkele activiteiten”, aldus Hu, wiens krant nauw verbonden is met de communistische partij van China.Witte Huis en VN spreken zich uit Ondertussen neemt de druk op China toe. Steeds meer tennissers spreken zich uit en nu hebben ook de Verenigde Naties en het Witte Huis van zich laten horen. De Amerikanen riepen op “onafhankelijk, verifieerbaar bewijs” te leveren over de verblijfsplaats en veiligheid van Peng, de Verenigde Naties willen een onafhankelijk onderzoek naar de beschuldigingen van de tennisster. “We zijn zeer bezorgd over de berichten dat Peng …
Lees verder…….

Written By
Sky