x
Thesportsnewz
Uncategorized

Chinese tennisster Peng Shuai zegt veilig te zijn in gesprek met IOC-voorzitter

Chinese tennisster Peng Shuai zegt veilig te zijn in gesprek met IOC-voorzitter
  • PublishedNovember 25, 2021

De Chinese tennisster Peng Shuai heeft een videogesprek gehad met Thomas Bach, de voorzitter van het Internationaal Olympisch Comité (IOC). Peng heeft aan de voorzitter laten weten dat ze veilig en in orde is.Volgens het IOC is Peng op dit moment thuis in Peking en vraagt ze aan de buitenwereld om haar privacy te respecteren. Ook heeft ze volgens het IOC in het gesprek, dat een half uur duurde, laten weten dat ze van plan is om te blijven tennissen. Ze wil nu tijd met familie en vrienden doorbrengen. In hoeverre Peng helemaal vrijuit kon spreken, is overigens niet duidelijk. Peng was wekenlang niet meer in het openbaar vers …
Lees verder…….

Written By
Sky