x
Thesportsnewz
Uncategorized

Spanning, sensatie, spionage en trucage: in gevecht om wereldtitel Formule 1 lijkt alles geoorloofd

Spanning, sensatie, spionage en trucage: in gevecht om wereldtitel Formule 1 lijkt alles geoorloofd
  • PublishedNovember 25, 2021

PremiumHet beste van De TelegraafZinderende strijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton zeker geen uitzonderingAMSTERDAM – Het Red Bull-kamp heeft in het heetst van de titelstrijd de knuppel in het hoenderhok gegooid. Jos Verstappen en topmannen Helmut Marko en Christian Horner stelden dat ze de Mercedes-bolide van Max Verstappens rivaal Lewis Hamilton niet meer vertrouwen. Het bewijs van bedrog is (nog) niet geleverd, maar vals spel is geen onbekend fenomeen in de koningsklasse. De historie leert dat in het gevecht om de titel alles geoorloofd lijkt.
Lees verder…….

Written By
Brandy