x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Diamond League doet in 2022 14 steden aan

Sport Kort: Diamond League doet in 2022 14 steden aan
  • PublishedNovember 25, 2021

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Topcoach Hongaarse zwemmers stapt op na beschuldigingen misbruik12:53 uur Topcoach Gyorgy Turi van de Hongaarse zwembond is opgestapt na beschuldigingen van fysiek en psychologisch misbruik door zwemmers, onder wie olympisch medaillewinnaar Laszlo Cseh. De Hongaarse zwembond MUSZ was al een onderzoek gestart. Voorzitter Sandor Wladar zei dat het opstappen van Turi „de enige acceptabele beslissing” is.„Met in gang van vandaag stap ik terug als technisch vice-voorzitter, bestuurslid en voorzitter van de trainingscommissie van de Hongaarse zwembond”, meldde de 64-jarige Turi. …
Lees verder…….

Written By
Brandy