x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Maleisië verstrekt geen visa aan squashteam uit Israël

Sport Kort: Maleisië verstrekt geen visa aan squashteam uit Israël
  • PublishedNovember 25, 2021

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Maleisië verstrekt geen visa aan squashteam uit Israël10:45 uur Maleisië weigert visa te verstrekken aan Israëlische deelnemers aan een groot internationaal squashtoernooi volgende maand. De mondiale bond World Squash Federation hoopt dat er een oplossing kan komen voor de deelname van Israël aan het wereldkampioenschap voor teams, dat van 7 tot en met 12 december plaatsvindt in hoofdstad Kuala Lumpur.De WSF laat weten op de hoogte te zijn van de berichten „dat de Maleisische autoriteiten momenteel geen visa hebben geaccepteerd dan wel verstrekt aan het squashteam uit Israël.” „De WSF heeft zich verb …
Lees verder…….

Written By
Henry