x
Thesportsnewz
Uncategorized

Tennisbaas wil ver gaan in zoektocht Peng: ‘Geen toernooien meer in China’

Tennisbaas wil ver gaan in zoektocht Peng: ‘Geen toernooien meer in China’
  • PublishedNovember 25, 2021

Van de 35-jarige Chinese Peng is niets meer vernomen, nadat ze voormalig vice-premier Zhang Gaoli op het Chinese sociale medium Weibo van seksueel misbruik had beschuldigd.Account verwijderd Kort na de beschuldiging werd haar bericht verwijderd en sindsdien is het opvallend stil rondom Peng. De Chinese is ook gewist van het internet. Haar Weibo-account met meer dan een half miljoen volgers is geblokkeerd. Simon vertelde dat de WTA in gesprek is met de Chinese tennisbond, die liet weten dat Peng ongedeerd in Peking zou zijn. Pogingen om haar direct te bereiken waren vooralsnog kansloos. Overigens is Simon niet de eerste die zich uitspreekt. In navolging van Novak Djokovic en Naomi Osaka liet tennisicoon Serena Williams donderdagavond op Twitter ook weten geschokt te zijn …
Lees verder…….

Written By
Sky