x
Thesportsnewz
Uncategorized

Zenuwachtige André Onana na rentree bij Ajax: ’Heel anders dan het altijd was’

Zenuwachtige André Onana na rentree bij Ajax: ’Heel anders dan het altijd was’
  • PublishedNovember 25, 2021

Hij was zenuwachtig, bekende Onana. „Het was heel anders dan het altijd was. Ik ben er heel lang uit geweest. Dan is het prachtig om weer bij dit team in het doel te staan. In de bus op weg naar het stadion voelde ik hoe bijzonder het was. Het was niet gemakkelijk vanavond voor mij, na al die tijd. Maar ik ben blij dat ik eindelijk weer op dit niveau heb kunnen spelen.”Terugkijken deed hij niet al te veel. Onana: „Ik heb een ellendige periode achter de rug. Maar ook daar leer ik van. Ik probeer het positieve eruit te halen en weer vooruit te kijken.”Tekst gaat verder onder de video.’Ik hoop niet dat het hierbij blijft’Ondertusse …
Lees verder…….

Written By
Brandy