x
Thesportsnewz
Uncategorized

De spitsentrainingen met Robin van Persie betalen zich uit voor Cyriel Dessers

De spitsentrainingen met Robin van Persie betalen zich uit voor Cyriel Dessers
  • PublishedNovember 26, 2021

PremiumHet beste van De TelegraafDoor Marcel van der Kraan3 uur geleden in VOETBALKopieer naar clipboardNa zijn twee doelpunten heeft invaller Cyriel Dessers alle reden om een goed feestje te vieren met de 3000 meegereisde supporters van Feyenoord in het Tsjechische Praag.Ⓒ Foto’s ANP/HHPRAAG – Mister 92, de met Nigeriaans bloed geboren spits Cyriel Dessers, is hard op weg om zijn eigen tankstation in Rotterdam te krijgen en een andere Nigeriaanse goaltjesdief in de historie van Feyenoord te overtreffen. Mike Obiku was een cultheld in de jaren negentig die zijn naam op een benzinestation wilde, maar Dessers lijkt een nog grotere held voor het Legioen te worden. …
Lees verder…….

Written By
Brandy