x
Thesportsnewz
Uncategorized

Louis van Gaal heeft geen plek meer voor assistent-trainer Maarten Stekelenburg bij Oranje

Louis van Gaal heeft geen plek meer voor assistent-trainer Maarten Stekelenburg bij Oranje
  • PublishedNovember 26, 2021

Na het vertrek van de bondscoach was er in de technische staf van de nieuwe bondscoach Louis van Gaal geen plek meer voor Stekelenburg. Dat gold ook voor de andere assistenten van De Boer.De coach, een broer van NOS-verslaggever Jeroen Stekelenburg, had nog een contract tot en met het WK van volgend jaar in Qatar. Omdat er binnen de KNVB nu geen vacante posities beschikbaar zijn voor Stekelenburg, hebben beide partijen besloten nu al afscheid van elkaar te nemen.Stekelenburg werkte acht jaar bij de KNVB. Van 2013 tot 2015 had hij Oranje onder 17 onder zijn hoede en vanaf 2016 Oranje onder 19. In 2019 werd hij, na het vertrek van Kees van Wonderen, bij de technische staf van het Nederlands elftal gehaald. …
Lees verder…….

Written By
Brandy