x
Thesportsnewz
Uncategorized

Nederland heeft tweede Champions League-ticket virtueel in handen na sterke Europese week

Nederland heeft tweede Champions League-ticket virtueel in handen na sterke Europese week
  • PublishedNovember 26, 2021

Engeland neemt echter wel leiding over op ranking over dit seizoenAMSTERDAM – Hoewel de Nederlandse clubs opnieuw een goede week hebben beleefd in Europa met zeges voor Ajax en PSV, gelijke spelen voor AZ, Feyenoord en Vitesse en bonussen voor AZ en Feyenoord vanwege het bereiken van de volgende ronde in de Conference League, is Nederland de koppositie in het landenklassement van de UEFA-coëfficiëntenranking over dit seizoen kwijtgeraakt. Engeland is de nieuwe nummer één en Nederland staat nu tweede op de ranking van de Europese prestaties van dit seizoen.
Lees verder…….

Written By
Brandy