x
Thesportsnewz
Uncategorized

Niemand had kunnen denken dat Vitesse op de laatste speeldag nog kansrijk zou zijn

Niemand had kunnen denken dat Vitesse op de laatste speeldag nog kansrijk zou zijn
  • PublishedNovember 26, 2021

PremiumHet beste van De TelegraafDoor Jeroen Kapteijns2 uur geleden in VOETBALKopieer naar clipboardThomas Buitink schreeuwt het uit nadat Loïs Openda Vitesse op 3-3 heeft geknald.Ⓒ REUTERSAMSTERDAM – In een poule met Tottenham Hotspur en Stade Rennais leken de kaarten vooraf al geschud, maar Vitesse spot met de financiële verhoudingen in het hedendaagse voetbal door op de laatste speeldag in Groep G van de Conference League nog volop in de race te zijn voor de tweede plek. Dankzij een razend knap 3-3 gelijkspel tegen Rennes én een zeer verrassende uitglijder van Spurs tegen het al uitgeschakelde NS Mura lonkt de eerste Europese overwintering in de clubhistorie van het uit 1892 stammende Vitesse. …
Lees verder…….

Written By
Brandy