x
Thesportsnewz
Uncategorized

Programma Eredivisie: NEC en Cambuur trappen af, topclubs komen op zondag in actie

Programma Eredivisie: NEC en Cambuur trappen af, topclubs komen op zondag in actie
  • PublishedNovember 26, 2021

Op zaterdag vindt de degradatiekraker tussen de nummers 18 en 15 plaats: PEC Zwolle – RKC Waalwijk. Ajax, Feyenoord, PSV, AZ en Vitesse komen na hun Europese inspanningen allemaal op zondag in actie.VrijdagHet is indrukwekkend hoe NEC en Cambuur zich manifesteren bij de terugkeer op het hoogste niveau. Met 21 punten uit dertien duels staat de club uit Leeuwarden zevende, terwijl de Nijmegenaren met twee punten minder één plek lager staat.20.00 uur: NEC – Cambuur LeeuwardenBekijk hier de stand, uitslagen en het programma in de Eredivisie.ZaterdagPEC Zwolle is dit seizoen tot dusver de slechtst presterende club in de Eredivisie. De ploeg, die vorige week afscheid nam van Art Langeler en Dick Schreuder aanstelde als vervangende trainer, pakte slechts vier punten in elf wedstrijden.RKC Waalwijk doet het wat beter dan de club uit Overijssel. De Waalwijkers hebben elf punten vergaard en staan op de vijftiende plaats. Wel is de voorsprong op nummer zeventien Fortuna Sittard slechts twee punten.18.45 uur: Fortuna Sittard – FC Groningen20.00 uur: PEC Zwolle – RKC Waalwijk21.00 uur: Willem II – Go Ahead EaglesVolg alle duels in de Eredivisie via ons scorebord m …
Lees verder…….

Written By
Brandy