x
Thesportsnewz
Uncategorized

PSV verschaft zichzelf goede uitgangspositie door zege op Sturm Graz

PSV verschaft zichzelf goede uitgangspositie door zege op Sturm Graz
  • PublishedNovember 26, 2021

Onder begeleiding van veel vuurwerk dat buiten het stadion werd afgestoken begon PSV met dezelfde elf als afgelopen weekend tegen Vitesse aan de wedstrijd. Nog voordat de knallen waren weggestorven was er al een eerste kans, maar Carlos Vinícius kon met zijn hoofd net niet goed bij de bal. Het was echter geen voorbode voor een stortvloed aan kansen. Hoewel de Oostenrijkers zelden van de eigen helft afkwamen, gaven ze ook amper ruimte weg.Na 34 minuten kon het eerste schot op doel genoteerd worden. Ritsu Doan vond Vinícius, wiens schot gekraakt werd alvorens het in de handen van Jörg Siebenhandl terechtkwam. Enkele minuten later had het raak moeten zijn, maar Bruma voerde zijn combinatie met Vinícius te ver door, waar …
Lees verder…….

Written By
Brandy