x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Erling Haaland na vijf weken afwezigheid terug in selectie Dortmund

Sport Kort: Erling Haaland na vijf weken afwezigheid terug in selectie Dortmund
  • PublishedNovember 26, 2021

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Erling Haaland na vijf weken afwezigheid terug in selectie Borussia Dortmund12.09 uur: Erling Haaland is sneller dan verwacht hersteld van de heupblessure die hij ongeveer vijf weken geleden opliep. De Noorse topaanvaller keert zaterdag terug in selectie van Borussia Dortmund, dat in de Duitse competitie een uitwedstrijd speelt tegen VfL Wolfsburg. „Haaland gaat mee, hij zal misschien wat speelminuten kunnen maken”, zei trainer Marco Rose.Zonder Haaland (21) verloor Dortmund woensdag in de Champions League met 3-1 van Sporting Portugal. De Duitse club is daardoor uitgescha …
Lees verder…….

Written By
Brandy