x
Thesportsnewz
Uncategorized

Cambuur boekt tegen NEC vierde overwinning en stijgt naar vierde plaats in de Eredivisie

Cambuur boekt tegen NEC vierde overwinning en stijgt naar vierde plaats in de Eredivisie
  • PublishedNovember 27, 2021

Het is indrukwekkend hoe NEC en Cambuur zich manifesteren bij de terugkeer op het hoogste niveau. Met 21 punten uit dertien duels stond de club uit Leeuwarden voorafgaand aan het duel zevende, terwijl de Nijmegenaren met twee punten minder voorafgaand aan de wedstrijd één plek lager stonden.Ondanks de stromende regen maakten de ploegen er een leuke wedstrijd van. NEC was vanaf het begin af aan de bovenliggende partij, maar het waren de Friezen die verrassend op voorsprong kwamen. Na een assist van Nick Doodeman was het Jamie Jacobs die zijn ploeg op voorsprong schoot: 0-1Binnen een kwartier had NEC de opgelopen schade alweer hersteld. Na een corner van Lasse Schöne was het Edgar Barreto die knap de 1-1 tegen de touwen kopte. Het waren dus de …
Lees verder…….

Written By
Brandy