x
Thesportsnewz
Uncategorized

FC Volendam blijft koploper eerste divisie na ruime overwinning

FC Volendam blijft koploper eerste divisie na ruime overwinning
  • PublishedNovember 27, 2021

Gaetano Oristanio opende vlak voor rust de score voor de Volendammers. Na rust tekende Robert Mühren met alweer zijn zestiende goal van het seizoen voor de 2-0. Diezelfde Mühren zorgde twintig minuten voor tijd ook voor de einstand in het Vissersdorp: 3-0.Excelsior keek bij rust nog tegen een achterstand aan. Thijs Dallinga maakte kort na rust gelijk, waarna Marouan Azarkan de Rotterdammers vlak voor tijd met een kopbal behoedde voor puntenverlies. Topscorer Dallinga ging kort voor het laatste fluitsignaal geblesseerd naar de kant.Jong Ajax gaf de opmars een vervolg met een 3-1-zege in de uitwedstrijd tegen De Graafschap. Namens Jong Ajax scoorden Naci Ünüvar en invallers Christian Rasmussen en Ar’Jany Martha. De Amsterdammers, die sinds 1 oktober niet meer verloren, stegen daardoor naar de derde plek. Jong Aj …
Lees verder…….

Written By
Brandy