x
Thesportsnewz
Uncategorized

Indrukwekkende Raymond van Barneveld treft in tweede ronde Michael van Gerwen

Indrukwekkende Raymond van Barneveld treft in tweede ronde Michael van Gerwen
  • PublishedNovember 27, 2021

De vijfvoudig wereldkampioen schoot uit de startblokken en nam als snel een comfortabele voorsprong en stoomde door naar 6-1. Met 103,99 maakte Van Barneveld indruk met een uitstekend gemiddelde. In de volgende ronde staat er opnieuw een Nederlands onderonsje op de planning. Hij treft dan namelijk Michael van Gerwen.Mighty Mike rekende vrijdagavond namelijk af met Kevin Doets: 6-3. Ondanks dat Van Gerwen niet geweldig speelde, denderde hij wel al snel naar een 3-0 voorsprong. Doets vreesde even dat hij er helemaal niet aan te pas zou komen, maar wist uiteindelijk toch nog drie legs af te snoepen van zijn landgenoot.Van Gerwen is zesvoudig kampioen op de Players Championship Finals. Vorig jaar versloeg hij Mervyn King in de eindstrijd.Van Gerwen is de huidige nummer 3 van de wereld en de nummer 7 van de plaatsingslijst.Eerder op de dag plaatsten ook Vinc …
Lees verder…….

Written By
Brandy