x
Thesportsnewz
Uncategorized

IOC-lid verbaasd over reacties op gesprek Thomas Bach en Peng Shuai, zorgen WTA blijven

IOC-lid verbaasd over reacties op gesprek Thomas Bach en Peng Shuai, zorgen WTA blijven
  • PublishedNovember 27, 2021

De 79-jarige Pound zegt in gesprek met CNN ’verbaasd te zijn’ over de reacties op de video-call die Bach had met de tenniskampioene. Volgens het IOC is Peng veilig en is ze in haar huis in Peking, maar wil ze dat haar privacy wordt gerespecteerd.Eerder deze week hekelde Sophie Richardson, directeur van Human Rights Watch China, de rol van het IOC in de samenwerking met de Chinese autoriteiten bij de terugkeer van Peng, terwijl WTA-baas Steve Simon zei dat de tussenkomst van het IOC onvoldoende is om de zorgen over Pengs terugkeer weg te nemen. Ook uit de tenniswereld kwamen meerdere sceptische reacties op het gesprek van Peng met Bach. Ook al omdat in februari de Olympische Winterspelen worden georganiseerd in Peking en het IOC niet gebaat is bij een rel van deze omvang.De 35-jarige Peng beschuldigde begin november op het Chinese socia …
Lees verder…….

Written By
Brandy