x
Thesportsnewz
Uncategorized

Marit Bouwmeester: ’Mijn leven houdt niet op als ik moeder ben’

Marit Bouwmeester: ’Mijn leven houdt niet op als ik moeder ben’
  • PublishedNovember 27, 2021

PremiumHet beste van De TelegraafINTERVIEW Zeilster wil na geboorte van dochter weer strijden om olympisch goudMarit Bouwmeester is pas enkele maanden zwanger, maar de 33-jarige topzeilster heeft zichzelf nu al ten doel gesteld om twee jaar na haar bevalling weer mee te strijden om olympisch goud op de Zomerspelen van Parijs. Hoewel ze weinig voorbeelden heeft van collega-sporters die hetzelfde pad hebben bewandeld, gelooft de geboren Friezin heilig in haar missie. „Er is geen betere manier om in de praktijk te laten zien wat ik ook aan mijn kind wil meegeven: dat je je dromen achterna moet gaan en er hard voor moet werken om ze realiteit te laten worden.” …
Lees verder…….

Written By
Brandy