x
Thesportsnewz
Uncategorized

Ook zonder publiek gaat rentree Mathieu van der Poel in Rucphen door

Ook zonder publiek gaat rentree Mathieu van der Poel in Rucphen door
  • PublishedNovember 27, 2021

„We organiseren naast de wereldbeker ook wedstrijden voor nieuwelingen en junioren. De belangstelling was zo groot, dat we de inschrijving zelfs moesten sluiten. In het belang van de sport laten we het evenement daarom doorgaan”, aldus Kools.Publiek bij sportwedstrijden is sinds twee weken niet toegestaan, ter bestrijding van het coronavirus. Het kabinet besloot die maatregel vrijdag met minimaal twee weken te verlengen, tot 19 december. Op zaterdag 18 december staat in Rucphen voor het eerst een wereldbekerwedstrijd op het programma. Van der Poel, de wereldkampioen in het veld, kondigde eerder deze week aan in Noord-Brabant zijn rentree te maken. Ook de Brit Tom Pidcock komt naar Rucphen.„Het zou een enorme meevaller zijn geweest als we publiek hadden mogen ontvangen”, zegt Kools. „Mathieu is erg geliefd bij de sportliefhebbers. Als hij rijdt, komen er altijd een paar duizend t …
Lees verder…….

Written By
Brandy