x
Thesportsnewz
Uncategorized

Parasnowboarders: ’Wat Bibian ons heeft geleerd, proberen over te dragen op nieuwe generatie’

Parasnowboarders: ’Wat Bibian ons heeft geleerd, proberen over te dragen op nieuwe generatie’
  • PublishedNovember 27, 2021

PremiumHet beste van De TelegraafBegin van uniek raceseizoen in eigen landLANDGRAAF – Voor de Paralympische wintersporters is het aftellen richting de Spelen in Peking ook begonnen. „Woensdag was het nog 100 dagen tot de start. Het gaat nu echt leven”, zegt Lisa Bunschoten vanuit Landgraaf, waar de parasnowboarders zich in SnowWorld voorbereiden op de eerste World Cup. Van een nooit eerder vertoond raceseizoen. „Met talrijke World Cups op het programma, een uitgesteld WK in januari en dán nog eens de Spelen. Dít is wat je wilt als sporter”, vult Chris Vos aan.
Lees verder…….

Written By
Brandy