x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Chelsea zes weken zonder Chilwell, mogelijk einde seizoen

Sport Kort: Chelsea zes weken zonder Chilwell, mogelijk einde seizoen
  • PublishedNovember 27, 2021

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Chelsea zes weken zonder Chilwell, mogelijk einde seizoen23.27 uur: De Engelse koploper Chelsea moet het minstens zes weken zonder de Engelse international Ben Chilwell stellen. De 24-jarige Chilwell liep dinsdag een zware knieblessure op in het Champions League-duel met Juventus.Chilwell verliet het veld twintig minuten voor tijd hinkend, na een botsing met Juventus-middenvelder Adrien Rabiot. De 24-jarige verdediger liep daarbij schade aan zijn kruisbanden op.„We moeten zes weken afwachten”, vertelde trainer Thomas Tuchel. „Daarna is hij mogelijk weer inzetbaar, of moet hij geopereerd worden. In dat laatste geval is zijn seizoen voo …
Lees verder…….

Written By
Brandy