x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport kort: Golfer Brooks Koepka verslaat rivaal Bryson DeChambeau in showwedstrijd The Match

Sport kort: Golfer Brooks Koepka verslaat rivaal Bryson DeChambeau in showwedstrijd The Match
  • PublishedNovember 27, 2021

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Maxi Rodríguez (40) stopt met voetballen12.48 uur: De Argentijnse oud-international Maxi Rodríguez stopt op 40-jarige leeftijd met voetballen. De oud-speler van onder meer Espanyol, Atlético Madrid en Liverpool kondigde in een video op Instagram zijn afscheid aan. Rodríguez schoot Argentinië in 2014 naar de finale van het WK, door de beslissende strafschop te benutten in de halve finale tegen het Nederlands elftal. In de eindstrijd verloren de Argentijnen na verlenging van Duitsland (0-1).„Het moment waarvan ik nooit had gedacht dat zou komen, is toch aange …
Lees verder…….

Written By
Brandy