x
Thesportsnewz
Uncategorized

Bizar: Belenenses moet met twee keepers en zeven veldspelers tegen Benfica spelen

Bizar: Belenenses moet met twee keepers en zeven veldspelers tegen Benfica spelen
  • PublishedNovember 28, 2021

Volgens diverse Portugese media zijn er maar liefst zeventien werknemers van Belenenses, dertien spelers en vier stafleden, positief getest op het virus. Terwijl Benfica al volop bezig was met de warming-up, was de thuisploeg in geen velden of wegen te bekennen.Tegen alle verwachtingen ging de wedstrijd wel gewoon door, om 21.30 uur Nederlandse tijd. „We gaan roeien met de riemen die we hebben en we zoeken naar de best mogelijke oplossing”, wordt trainer Filipe Cândido geciteerd door Record. „Alle energie die het vertegenwoordigen van deze club geeft, moeten de spelers vrij laten komen.”Het duel is uiteindelijk op bizarre wijze geëindigd. De wedstrijd werd kort na rust afgebroken omdat de thuisploeg nog maar kon beschikken over zes spelers. In de rust haakten twee spelers geblesseerd af, waarna het negental zelfs werd ge …
Lees verder…….

Written By
Brandy