x
Thesportsnewz
Uncategorized

Dick Schreuder wacht nog op eerste zege met Zwolle

Dick Schreuder wacht nog op eerste zege met Zwolle
  • PublishedNovember 28, 2021

Het was in Zwolle een duel tussen Joseph Oosting, de trainer van RKC die vorig seizoen assistent was van Thomas Letsch bij Vitesse, en zijn PEC Zwolle-collega Dick Schreuder, die Oosting dit seizoen opvolgde bij Vitesse, maar al snel Arnhem verruilde voor Zwolle.Het was aan de gekozen tactiek te zien dat beide trainers hebben meegekeken in de keuken van Vitesse, want zowel Oosting als Schreuder liet het elftal spelen in een 5-3-2 systeem, het spelsysteem waarmee Vitesse onder Letsch zowel vorig seizoen als dit seizoen succes heeft behaald.DegradatiewedstrijdMaar het was in Zwolle vooral ook een echte degradatiewedstrijd, een duel tussen twee ploegen die per se niet wilden verliezen. PEC Zwolle toonde de meeste aanvallende intenties en dat is ook logisch, want dit was een wedstrijd die eigenlijk gewonnen moest worden om als hekkensluiter een k …
Lees verder…….

Written By
Brandy