x
Thesportsnewz
Uncategorized

Memphis en Frenkie de Jong bezorgen Barça zege bij Villarreal

Memphis en Frenkie de Jong bezorgen Barça zege bij Villarreal
  • PublishedNovember 28, 2021

Memphis, die als altijd met krachten smeet, perste er vlak voor tijd nog enorm veel power uit voor die ene beslissende actie. Hij schudde een verdediger en doelman Geronimo Rulli af, om vervolgens beheerst door de benen van een Villarreal-verdediger binnen te schieten. Voor de spits van Oranje zal een last van zijn schouders zijn gevallen. In Spanje begon twijfel te rijzen over de kwaliteiten van Memphis, die al tijden moeilijk via een veldgoal tot scoren kwam, een rake kopbal bij Celta de Vigo uitgezonderd.Is hij wel van Barça-kwaliteit? Dit zijn momenten die de spits helpen, nu hij Barcelona in een zwaar uitduel aan drie punten hielp. In een ploeg die enorm moeilijk tot scoren komt dit seizoen.In de eerste he …
Lees verder…….

Written By
Brandy