x
Thesportsnewz
Uncategorized

Napoli onthult standbeeld voor Diego Maradona in stadion

Napoli onthult standbeeld voor Diego Maradona in stadion
  • PublishedNovember 29, 2021

Napoli, dat opnieuw speelde in shirts met de afbeelding van de vorig jaar overleden Diego Maradona erop, zorgde al snel voor de openingstreffer tegen Lazio. Piotr Zielinski scoorde in de 7e minuut. Drie minuten later zorgde Dries Mertens met een fraaie actie voor de 2-0 en de Belgische aanvaller maakte er binnen het half uur 3-0 van.In de tweede helft kwam de zege niet meer in gevaar voor Napoli dat voorafgaand aan het duel een standbeeld van Maradona had onthuld. Napoli had heel wat oud-ploeggenoten van de Argentijn en FIFA-voorzitter Gianni Infantino uitgenodigd voor de wedstrijd. Fabián Ruiz bepaalde in de slotfase met de vierde treffer van Napoli de eindstand.Napoli onthult standbeeld voor Diego Maradona in stadionNapol …
Lees verder…….

Written By
Brandy