x
Thesportsnewz
Uncategorized

Ralf Rangnick maakt seizoen af als trainer Manchester United

Ralf Rangnick maakt seizoen af als trainer Manchester United
  • PublishedNovember 29, 2021

ManUnited neemt de Duitser over van Lokomotiv Moskou, waar Rangnick in een managementfunctie werkte. Rangnick was bij de Russische club onder meer verantwoordelijk voor de scoutingafdeling en innovatie. De Duitser werkte in eigen land als trainer bij diverse clubs, waaronder VfB Stuttgart, Hannover 96, Schalke 04, Hoffenheim en RB Leipzig.CarrickMet assistent Michael Carrick als tijdelijke hoofdtrainer op de bank won ManUnited afgelopen week in de Champions League met 2-0 bij Villarreal. Het competitieduel met koploper Chelsea eindigde zondag in 1-1.„Deze selectie zit vol talent en heeft een goede balans van jeugd en ervaring”, zegt Rangnick. „Ik ga er de komende zes maanden alles aan doen om ervoor te zorgen dat de spelers hun potentie zo goed mogelijk benutten, individueel en vooral als team.”Het is nog niet duidelijk of Rangnick donderdag op Old Trafford al op de bank kan …
Lees verder…….

Written By
Brandy