x
Thesportsnewz
Uncategorized

Real Madrid wint Spaanse topper in extremis van Sevilla

Real Madrid wint Spaanse topper in extremis van Sevilla
  • PublishedNovember 29, 2021

Real Madrid gaat door de zege ruim aan de leiding met 33 punten, vier meer dan Atlético Madrid en Real Sociedad. Sevilla blijft vierde met 28 punten.De bezoekers uit het zuiden van Spanje kwamen vroeg aan de leiding in Bernabéu. Rafa Mir kopte uit een corner de bal langs doelman Thibaut Courtois. De aanvaller van Sevilla kreeg vlak daarna opnieuw een grote kans, maar deze keer wist de Belgische doelman wel redding te brengen. Na ruim een half uur was er de gelijkmaker van Karim Benzema. Die tikte binnen nadat een schot van Eder Militao via de keeper op de paal was geëindigd.In de slotfas …
Lees verder…….

Written By
Brandy