x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Skiester Shiffrin evenaart record Stenmark in wereldbeker

Sport Kort: Skiester Shiffrin evenaart record Stenmark in wereldbeker
  • PublishedNovember 29, 2021

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Skiester Shiffrin evenaart record Stenmark in wereldbeker21.42 uur: De Amerikaanse skiester Mikaela Shiffrin heeft met haar 46e wereldbekerzege op de slalom het record van Ingemar Stenmark geëvenaard. De Zweed won in de jaren 70 en 80 ook 46 wereldbekerwedstrijden op één onderdeel, de reuzenslalom. De 26-jarige Shiffrin evenaarde dat record voor eigen publiek in Killington.Het leidde tot tranen bij de geëmotioneerde Amerikaanse. „Iedereen zou zulke records graag op zijn naam willen hebben staan”, zei Shiffrin, die die Slowaakse Petra Vlhova nu af …
Lees verder…….

Written By
Brandy