x
Thesportsnewz
Uncategorized

Vader van Novak Djokovic: ’Met deze chantage doet hij niet mee aan Australian Open’

Vader van Novak Djokovic: ’Met deze chantage doet hij niet mee aan Australian Open’
  • PublishedNovember 29, 2021

Voor deelname aan de Australian Open geldt een vaccinatieplicht. De Servische nummer 1 van de wereld heeft nog niemand laten weten of hij het vaccin wel heeft genomen. „Niemand heeft het recht om toe te treden tot deze vorm van intimiteit. Iedereen heeft het recht om te beslissen over zijn eigen gezondheid”, zo zegt hij tegen TV Prva.Hij vervolgt: „Of hij laat weten of hij gevaccineerd is of niet? Ik denk het niet. Ik weet ook niet wat hij besloten heeft. En als ik het zou weten, zou ik het niet delen.”ChantageEn dus lijkt het erop dat Djokovic de Australian Open gaat overslaan en dus zijn kans op zijn 21e grandslam-titel niet gaat pakken. „Onder deze chantage en voorwaarden zal Novak waarschijnlijk niet spelen daar”, aldus Srdjan.Vader Djokovic gaat verder met zijn relaas: „Natuurl …
Lees verder…….

Written By
Brandy