x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Volleybalbond stelt veel competitieduels uit om coronamaatregelen

Sport Kort: Volleybalbond stelt veel competitieduels uit om coronamaatregelen
  • PublishedNovember 30, 2021

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Kroatië schakelt Italië in Daviscup uit23:57 uur Het tennisteam van Kroatië heeft Italië in de kwartfinales van de Daviscup uitgeschakeld. Het duel in Turijn eindigde in 2-1. Nikola Mektic en Mate Pavic zorgden in het dubbelspel voor de beslissende zege. Kroatië speelt in de halve finales tegen de winnaar van het duel tussen Servië en Kazachstan. Dat duel is woensdag in Madrid.Borna Gojo, de nummer 279 van de wereldranglijst, gaf Kroatië een prima start. Hij versloeg Lorenzo Sonego, die op de 27e plaats staat in het mondial …
Lees verder…….

Written By
Brandy