x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Anderlecht via strafschoppen verder in Belgische beker

Sport Kort: Anderlecht via strafschoppen verder in Belgische beker
  • PublishedDecember 1, 2021

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Anderlecht via strafschoppenreeks naar kwartfinales23:35 uur Anderlecht heeft zich met moeite geplaatst voor de kwartfinales van het Belgische bekertoernooi. De Brusselse club versloeg Seraing via strafschoppen: 4-3. Na de reguliere speeltijd en de verlenging was de stand 3-3.Seraing kwam in de beginfase twee keer uit een strafschop tot scoren. De treffers van 11 meter kwamen op naam van Youssef Maziz en Georges Mikautadze. Nog voor de rust was de stand weer gelijk door twee doelpunten van Christian Kouamé. Na de pauze benutte Lior Refaelov namens Anderlecht een strafschop: 2-3. Dankzij opnieuw Maziz werd het weer gelijk: 3-3.De verleng …
Lees verder…….

Written By
Brandy