x
Thesportsnewz
Uncategorized

Ander tijdschema voor Formule 1-coureurs tijdens eerste weekeinde in Jeddah

Ander tijdschema voor Formule 1-coureurs tijdens eerste weekeinde in Jeddah
  • PublishedDecember 2, 2021

In Jeddah wordt komend weekeinde geracet op een stratencircuit van ruim zes kilometer lang en met liefst 27 bochten, waarvan het overgrote merendeel vol gas. Verwacht wordt dat de gemiddelde snelheid boven de 250 kilometer per uur komt te liggen. Daarmee zou de door Hermann Tilke ontworpen baan langs de kust na Monza het snelste circuit op de Formule 1-kalender zijn.,,Jeddah is waarschijnlijk de onbekendste plek waar we dit jaar heen gaan, aangezien het circuit pas net in gereedheid is gebracht”, zegt ook Mario Isola, chef van bandenleverancier Pirelli. ,,We kunnen alleen vertrouwen op de simulaties van de Formule 1 en de teams.”In Saoedi-Arabië is het twee …
Lees verder…….

Written By
Larry