x
Thesportsnewz
Uncategorized

Ploeg van Mathieu van der Poel onthult via ludieke video nieuwe sponsor

Ploeg van Mathieu van der Poel onthult via ludieke video nieuwe sponsor
  • PublishedDecember 2, 2021

Dat heeft Alpecin-Fenix donderdagavond aangekondigd met een ludiek filmpje op zijn sociale media. De Belgische producent van ramen en deuren verbindt zich voor vier jaar aan het team en zal op het achterwerk van de renners te zien zijn.„Ik ben zeer verheugd om te deze samenwerking met Alpecin–Fenix aan te kondigen”, zegt Francis Van Eeckhout, CEO van de Deceuninck Group tegenover Het Nieuwsblad. „Het ondersteunen van zowel jong talent als vrouwenwielrennen zijn twee waarden die we allebei hoog in het vaandel hebben staan.”Ook Philip Roodhooft, manager van Alpecin-Fenix reageerde uiteraard opgetogen. „We hebben de afgelopen jaren een explosieve groei doorgemaakt, maar we zijn nog lang niet aan het einde van deze reis. Deceuninck aan boord krijgen, naast onze huidige partners, zal ons de middelen geven om ons huidige niveau te bevestigen en tegelijkertijd om onze toekomstige ambities verder te ontwikkelen en te concretiseren.”Telesport nieuwsbriefDagelijks …
Lees verder…….

Written By
Larry