x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: MLB kondigt voor het eerst in 26 jaar een lockout af

Sport Kort: MLB kondigt voor het eerst in 26 jaar een lockout af
  • PublishedDecember 2, 2021

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Honkballers MLB mogen niets doen vanwege cao-conflict08.07 uur: De organisatie van de Amerikaanse honkbalcompetitie Major League Baseball (MLB) heeft voor het eerst in 26 jaar een zogeheten lockout afgekondigd. De MLB-leiding kon geen akkoord bereiken met de spelersvakbond over een nieuwe collectieve arbeidsovereenkomst. De oude cao liep woensdag om middernacht af en daarom heeft de MLB een lockout ingesteld, wat onder meer betekent dat spelers niet van club mogen wisselen.De organisatie van de Major League en de spelersvakbond gingen woensdag nog wel een keer met elk …
Lees verder…….

Written By
Larry