x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Servië naar halve finale Daviscup

Sport Kort: Servië naar halve finale Daviscup
  • PublishedDecember 2, 2021

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Tennissers Servië naar halve finale Daviscup00:02 uur De tennissers van Servië hebben de halve finale bereikt van het toernooi om de Daviscup. In de kwartfinale versloegen ze Kazachstan, 2-1.Novak Djokovic zorgde met Nikola Cacic voor het beslissende punt door het dubbel te winnen. Djokovic had eerder in het enkelspel Aleksandr Boeblik verslagen.In de halve eindstrijd komt Servië nu in actie tegen Kroatië.Spelers in Portugal moeten voortaan voor elk duel coronatest doen21:36 uur Spelers in de Portugese voetbalcompetitie moeten voortaan twee dagen voor aanvang van een wedstrijd een coronatest doen. Ook is het van …
Lees verder…….

Written By
Brandy