x
Thesportsnewz
Uncategorized

Zijn de rugklachten die Mathieu van der Poel lang pijnigden verleden tijd?

Zijn de rugklachten die Mathieu van der Poel lang pijnigden verleden tijd?
  • PublishedDecember 2, 2021

PremiumHet beste van De TelegraafAlleskunner zorgt na stilte mogelijk snel weer voor stormAMSTERDAM – Sinds hij zich begin oktober als een kind in een speeltuin waande tijdens Parijs-Roubaix, is het stil rond Mathieu van der Poel. Het wielerfenomeen pakte na zijn derde plaats in het modderbad van Noord-Frankrijk zijn welverdiende rust, na een jaar waarin Van der Poel op zowel zijn crossfiets, mountainbike als racefiets het onderwerp van gesprek was. Hoe gaat het nieuwe seizoen er uitzien voor de vedette, en zijn de rugproblemen die hem in 2021 pijnigden verleden tijd?
Lees verder…….

Written By
Larry