x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Harrie Lavreysen behoudt leiding in Champions League

Sport Kort: Harrie Lavreysen behoudt leiding in Champions League
  • PublishedDecember 4, 2021

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Harrie Lavreysen behoudt leiding in Champions League00.07 uur: Baanwielrenner Harrie Lavreysen blijft ruim aan de leiding in het sprintklassement van de Champions League. De regerend wereldkampioen en olympisch kampioen sprint was ook bij de derde van vier wedstrijden in Londen de beste op de sprint. Later op de avond eindigde Lavreysen als vierde op de keirin.Lavreysen leidt het sprintklassement met 110 punten. Hij zag zijn concurrent Stefan Bötticher uit Duitsland wel iets dichterbij komen. De Duitser verloor de finale …
Lees verder…….

Written By
Brandy