x
Thesportsnewz
Uncategorized

Woede bij Dortmund over arbitrage: ’Je geeft dé topper aan iemand die manipuleerde’

Woede bij Dortmund over arbitrage: ’Je geeft dé topper aan iemand die manipuleerde’
  • PublishedDecember 5, 2021

Jude Bellingham en Eling Braut Haaland lieten zich na afloop duidelijk horen over scheidsrechter Felix Zwayer. „Je geeft de grootste wedstrijd van Duitsland aan iemand die in het verleden een wedstrijd gemanipulleerd heeft. Wat verwacht je dan?”, foeterde Bellingham. Zwayer was jaren geleden voor een periode van zes maanden geschorst door de Duitse voetbalbond, omdat hij rondom een wedstrijd op een laag niveau steekpenningen had aangenomen.„Als je het mij vraagt, was dit absoluut geen strafschop. De bal raakt Mats Hummels en Hummels ziet de bal niet eens”, vervolgt Bellingham. „En ook andere beslissingen van de scheidsrechter gedurende de wedstrijd waren discutabel.”Ook Haaland liet zich na afloop negatief uit over Zwayer. „Hij gedroeg zich arrogant”, zo stelde de Noor. Op social me …
Lees verder…….

Written By
Larry