x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Formule 2-coureurs herstellen goed van crash

Sport Kort: Formule 2-coureurs herstellen goed van crash
  • PublishedDecember 7, 2021

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.KNVB wijst Nijhuis aan voor Ajax – AZ12.52 uur: De KNVB heeft scheidsrechter Bas Nijhuis aangewezen voor het duel in de Eredivisie tussen Ajax en AZ. De wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA tussen de Noord-Hollandse clubs begint zondag om 16.45 uur.Jochem Kamphuis fungeert bij het duel als VAR. Ajax is koploper in de Eredivisie, AZ staat achtste. FC Groningen – Feyenoord (zondag 14.30 uur) en NEC – PSV (zondag 20.00 uur) staan onder leiding van respectievelijk Danny Makkelie en Serdar Gözübüyük.Coureurs Fittipaldi en Pourchaire herstellen goed na crash12.45 uur: De Braziliaan Enzo Fittipaldi e …
Lees verder…….

Written By
Brandy