x
Thesportsnewz
Uncategorized

Max & ik – autosportliefhebbers over Verstappen en de ontknoping in de Formule 1

Max & ik – autosportliefhebbers over Verstappen en de ontknoping in de Formule 1
  • PublishedDecember 11, 2021

N.B. Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie.

Luister naar

Formule 1 Veel Nederlanders zijn in de ban van de Formule 1, helemaal sinds de entree van Max Verstappen in 2015. Zeven autosportfans over hun liefde voor racen en de seizoensclimax bij de Grote Prijs van Abu Dhabi.

Pieter-Christiaan (49):‘Max Verstappen is een sympathiek supertalent’

Pieter-Christiaan is prins van Oranje-Nassau en liefhebber van F1:
‘Jaren geleden heb ik meegedaan aan een reclamespotje voor de fanclub van Jos Verstappen. Drie mensen werden staande gehouden door de politie omdat ze te hard reden: één in de bebouwde kom, één op een provinciale weg – dat was ik – en één op de snelweg. Aan het eind racete Jos voorbij.
„Het spotje is één keer uitgezonden, ik meen op RTL4. Gelukkig werd ik niet herkend, want het had best gedoe kunnen geven. Meedoen aan een commercial is not done. Ik keek die dag met samengeknepen billen.
„Als jongen las ik blaadjes als het Duitse Das auto en in mijn studententijd haalde ik mijn racelicentie in een Renault Fuego uit 1972. Een toerwagen is wat anders dan een Formule 1-auto. Dáárin heb …
Lees verder…….

Written By
Henry