x
Thesportsnewz
Uncategorized

PSV-aanvaller Eran Zahavi wéér slachtoffer van inbraak

PSV-aanvaller Eran Zahavi wéér slachtoffer van inbraak
  • PublishedDecember 13, 2021

Ditmaal was tijdens de inbraak niemand van de familie thuis. De politie is op zoek naar zeker twee verdachten. Zahavi is herstellende van een blessure en daarom de afgelopen weken niet in actie gekomen voor PSV.De vrouw en vier jonge kinderen van Zahavi waren eerder dit jaar tijdens de overval thuis, terwijl de voetballer op weg was naar PSV. De politie deelde camerabeelden en compositietekeningen van de verdachten. De verdachten van die overval zijn nog niet aangehouden.De politie vraagt zondagavond uit te kijken naar twee verdachten: iemand met een grijs trainingspak en zwarte capuchon, de ander met een donkere broek en lichte jas. Ze hebben mogelijk twee trolleys bij zich, aldus een opsporingsbericht op Burgernet.Zahavi’s club PSV speelde zondagavond een uitwedstrijd bij NEC in Nijmegen. De spits ontbrak …
Lees verder…….

Written By
Brandy