x
Thesportsnewz
Uncategorized

Dennis Higler fluit Klassieker tussen Feyenoord en Ajax

Dennis Higler fluit Klassieker tussen Feyenoord en Ajax
  • PublishedDecember 14, 2021

Erwin Zeinstra en Mario Diks zijn de assistent-scheidsrechters. Edwin van de Graaf is de vierde official. De videoarbitrage wordt verzorgd door Pol van Boekel (VAR) en Joost van Zuilen (AVAR).Feyenoord en Ajax beginnen zondag met een gelijk aantal punten (36) aan het topduel in de Eredivisie dat om 14.30 uur van start gaat. De ploeg van Erik ten Hag verloor afgelopen weekend de koppositie in de Eredivisie na de thuisnederlaag tegen AZ (1-2). Feyenoord profiteerde half, door met 1-1 gelijk te spelen bij FC Groningen. De lachende derde werd PSV dat in Nijmegen bij NEC de volle buit pakte en ook meteen de eerste plaats op de ranglijst overnam.PSV speelt op de late zondagmiddag opnieuw een uitwedstrijd, dit …
Lees verder…….

Written By
Brandy