x
Thesportsnewz
Uncategorized

KNVB-beker: FC Emmen blameert zich op eigen veld tegen Excelsior Maassluis

KNVB-beker: FC Emmen blameert zich op eigen veld tegen Excelsior Maassluis
  • PublishedDecember 15, 2021

Bram Wennekers was de grote man aan de kant van de bezoekers. Hij maakte tien minuten voor tijd de enige treffer aan de Oude Meerdijk.ADO Den Haag kwam met de schrik vrij. De ploeg van trainer Giovanni Franken (die de afwezige hoofdcoach Ruud Brood op de Haagse bank verving) nam pas in de slotfase afstand van de amateurs van Gemert: 4-2.Thomas Verheijdt en Cain Seedorf vieren een goal.Ⓒ ScreenshotADO moest vol aan de bak tegen de Brabanders, die via Willem den Dekken tot twee keer toe op voorsprong kwamen. Voor rust repareerde Eljero Elia de schade, na rust deed Cain Seedorf dat. Spits Thomas Verheijdt, op de bank begonnen maar na rust in de ploeg gekomen, velde uiteindelijk met twee goals het vonnis over de bezoekers.PEC ZwolleHet in de Eredivisie kwakkelende PEC Zwolle had juist geen moeite met MVV. Siemen Voet en Rav van den Berg zetten de ploeg van Dick Schreuder binnen twintig minuten op 2-0, waarna Luka Adzic en Samir Lagsir (uit een penalty) voor een grote zege zorgden.Spektakel bij TelstarTelstar voorkwam in verlenging uitschakeling tegen de amateurs van Spakenburg. Na de reguliere speeltijd stond het 3-3. Jip Molenaar zette de Telstar in de 97e minuut op 4-3 en Rashaan Fernandes maakte er na 114 minuten 5-3 van. Spakenburg eindigde het duel met tien man na twee keer geel voor Joël Amakodo. …
Lees verder…….

Written By
Larry