x
Thesportsnewz
Uncategorized

Torenhoge prijs voor kaartje eerste NBA-duel Michael Jordan

Torenhoge prijs voor kaartje eerste NBA-duel Michael Jordan
  • PublishedDecember 17, 2021

Het betreft een kaartje voor de wedstrijd van 26 oktober 1984 in het Chicago Stadium, toen de zesvoudig NBA-kampioen zijn eerste wedstrijd speelde voor de Chicago Bulls. Meer dan 13.000 mensen zagen de Bulls met 109-93 winnen van Washington Bullets. Jordan deed veertig minuten mee en maakte 16 punten, 6 rebounds en 7 assists.Het kaartstrookje is een van de vele attributen uit de memorabilia van de nu 58-jarige Jordan die de afgelopen tijd zijn geveild en vaak voor torenhoge prijzen onder de hamer gingen. Zo bracht een shirt dat Jordan droeg in zijn tweede seizoen bij het team van de universiteit van North Carolina bijna 1,4 miljoen dollar op, omgerekend circa 1,2 miljoen euro.Telesport nieuwsbriefDagelijks het belangrijkste sportnieuws, uitslagen, analyses en interviews.Ongeldig e-mailadres. Vul nogm …
Lees verder…….

Written By
Brandy