x
Thesportsnewz
Uncategorized

Spaanse media vegen vloer aan met Frenkie de Jong en prijzen nieuwe talenten

Spaanse media vegen vloer aan met Frenkie de Jong en prijzen nieuwe talenten
  • PublishedDecember 19, 2021

PremiumHet beste van De Telegraaf’Zij zijn een voorbeeld voor anderen die het FC Barcelona-shirt niet verdienen te dragen’FC Barcelona vecht zich met horten en stoten een weg door La Liga. De Catalanen kwamen zaterdagavond thuis tegen laagvlieger Elche op een comfortabele 2-0 voorsprong, maar trakteerden de slechts 41.664 fans in Camp Nou alsnog op een onnodig spannende avond. Mede dankzij de piepjonge Gavi (17) werd nog met 3-2 gewonnen. Het grote Barça-talent wordt in de Spaanse media de hemel in geprezen, terwijl ervaren spelers als Frenkie de Jong met de grond gelijk worden gemaakt.
Lees verder…….

Written By
Larry