x
Thesportsnewz
Uncategorized

Clubleden FC Barcelona stemmen in met miljardenlening voor renovatie Camp Nou

Clubleden FC Barcelona stemmen in met miljardenlening voor renovatie Camp Nou
  • PublishedDecember 20, 2021

Voor het ambitieuze project dient de Spaanse grootmacht, die gebukt gaat onder een zware schuldenlast, een lening van 1,5 miljard euro af te sluiten. Volgens Barcelona is 87,8 procent van de leden die hebben gestemd hiermee akkoord gegaan. In totaal hebben bijna 50.000 leden online hun oordeel gegeven in deze kwestie en dat komt overeen met iets meer dan 44 procent van het totale aantal stemgerechtigde leden.Volgens de clubleiding is de renovatie van Camp Nou van fundamenteel belang voor de toekomst van Barcelona. Het bestuur rekent op aanmerkelijk hogere inkomsten uit het stadion, onder meer dankzij een grotere capaciteit. Camp Nou biedt nu nog plaats aan bijna 100.000 toeschouwers en telt na de geplande verbouwing 110.000 zitplaatse …
Lees verder…….

Written By
Larry