x
Thesportsnewz
Uncategorized

Rafael Nadal test positief op corona

Rafael Nadal test positief op corona
  • PublishedDecember 20, 2021

„Als gevolg van de situatie is mijn programma voorlopig flexibel”, meldt Nadal op Twitter. Het is nu onzeker of hij begin volgend jaar kan meedoen aan de Australian Open. Het eerste grandslamtoernooi van het seizoen begint op 17 januari. Alleen tennissers die gevaccineerd zijn tegen het coronavirus mogen meedoen in Melbourne.„Afhankelijk van mijn herstel weeg ik mijn opties af”, aldus Nadal, die naar eigen zeggen de afgelopen periode in Koeweit en Abu Dhabi om de twee dagen was getest op het coronavirus. Al die tests leverden een negatieve uitslag op. De laatste test in Abu Dhabi was op vrijdag.Nadal twijfelde sowieso al over zijn deelname in Melbourne, al heeft dat minder met het coronavirus te maken. „Het idee is om naar Australië te gaa …
Lees verder…….

Written By
Larry