x
Thesportsnewz
Uncategorized

Statistieken 2021: Ajax en Ajacieden domineerden, verrassende recidivist in Eredivisie

Statistieken 2021: Ajax en Ajacieden domineerden, verrassende recidivist in Eredivisie
  • PublishedDecember 25, 2021

PremiumHet beste van De TelegraafDoor Jeroen Kapteijns1 uur geleden in VOETBALKopieer naar clipboardAjax kroonde zich op 2 mei tot landskampioen.Ⓒ ANP/HHAMSTERDAM – Ondanks het mislopen van de officieuze titel van winterkampioen, die een prooi is geworden voor PSV, sprak Ajax-trainer Erik ten Hag na de 5-0 zege op Fortuna over 2021 als ,,een buitengewoon goed jaar” voor de Amsterdammers. Dat blijkt wel uit de Eredivisie-statistieken over het complete kalenderjaar, waarin Ajax in vrijwel alle mogelijke klassementen bovenaan is geëindigd.
Lees verder…….

Written By
Brandy